Adam5811 October 13, 2016

1xbet vadslagning tips

1.) Insamling och verifiering av identitet
Hur kan jag ta ut mina pengar och kontrollera min identitet?
Omedelbart efter att ha genomfört de två första stegen som krävs för att kunna satsa, dvs registrering och första insättning (vilket gör att du kan få 1xbet välkomstbonus), kan du använda 1xbet för att kunna satsa. Om den insats du har placerat visar sig vinna är du säkerligen vill ta ut de pengar som du vunnit genom att överföra dem från spelkonto till ditt bankkonto. För att göra detta räcker det att förlita sig på en av de många uttagsmetoder som 1xbet erbjuder sina kunder. Dessa uttagsmetoder är bland de mest utbredda i världen och garanterar extrem säkerhet vid transaktioner. För att kunna dra tillbaka de vinnda siffrorna är det emellertid nödvändigt att ha verifierat ditt konto, för att fortsätta med detta steg kommer det därför att vara nödvändigt att skicka en kopia av ditt identitetsdokument, detsamma som användes under registreringen, till 1xbet. 1xbet är mycket bekymrad över sina kunders integritet och därför kommer dina personuppgifter att lagras med stor omsorg. vadslagning tips Klicka här för detaljerad information om återkallande och verifiering av identitet på 1xbet.

2.) Spelschemat för 1xbet
Vilka sporter finns i spelprogrammet? Vilka typer av spel erbjuds?
En av styrkorna med 1xbet representeras säkert av sitt spelprogram, väldigt rikt både vad gäller de olika sporter som det är möjligt att satsa och i förhållande till evenemang. De sporter som du kan satsa på 1xbet är: fotboll, basket, tennis, ishockey, rugby, fotboll på 5 sidor, rodd, judo, boxning och segling. För att göra erbjudandet ännu mer komplett och tilltalande har 1xbet beslutat att göra alla de viktigaste mindre ligorna tillgängliga för sina kunder och därmed täcka ett riktigt stort antal spel, vilket garanterar spelarna möjligheten att välja mellan många alternativ varje dag . Kort sagt, på 1xbet kan du satsa på nästan alla sporter med stor uppmärksamhet på varje sportevenemang och framför allt ha chansen att satsa även på de mindre serierna, speciellt i fotboll, är verkligen väldigt många och erbjuder fans verkligen mycket spännande spelalternativ . Klicka här för att läsa schemat för 1xbet.

3.) Kontakter och kundservice
Hur kan jag kontakta supporten för 1xbet?
För oss på Livetipsportal är det oerhört viktigt, när vi lägger till oss att granska en bookmaker, för att kontrollera kvaliteten på kundsupport eftersom det är just i uppmärksamhet för kunden att det är möjligt att se hur organiserad och seriös en bookmaker är. Efter noggrant testning av 1xbets kundsupport kan vi med säkerhet säga att denna bookmaker är en av portalerna som kan vara närmare sina kunder hela tiden, från registrering till vinstvinster. Metoderna för att få hjälp på 1xbet är faktiskt följande:
· Live chat
· Telefonstöd
· E-post
Alla dessa sätt att kontakta 1xbet kundsupport är lättillgängliga för bookmaker-kunder som helt enkelt kommer att hitta adresserna de behöver för att få hjälp genom att gå till foten på varje portalsida. Det avsnitt som ägnas åt vanliga frågor är verkligen väldigt rikt medan telefonhjälp är tillgängligt från 10:00 till 22:00 varje dag i veckan, samma tider för både e-poststöd och support för livechatt. Klicka här för fullständig information om 1xbet support.

4.) Mobil vadslagningsapp
1xbet erbjuder en applikation eller en mobil webbplats?
1xbet är en bookmaker, som tidigare nämnts, verkligen i framkant och kunde naturligtvis inte misslyckas med att erbjuda sina kunder möjlighet att satsa från mobil. Idag är smartphoneavspel mycket mer utbredda än traditionella skrivbordsatsningar eftersom människor måste ha allt till hands vid önskad tidpunkt. Naturligtvis missade 1xbet inte chansen genom att förse sina kunder med en bekväm app som kan laddas ner för både Apple och Android genom vilken du kan göra dina spel utan att missa något av den fantastiska världen av 1xbet. Vi i Livetipsportal har testat mobilapp 1xbet för dig.

5.) Slutsatser om 1xbet sportspel
1xbet är verkligen inte en global speljätt, som är utbredd och känd framför allt i Italien, men denna bookmaker erbjuder sina kunder alla rätt tjänster. Som vi kunde se på vår turné är vadslagningsschemat riktigt rikt och mycket trevligt, kvaliteten på oddsen är i genomsnittet av de andra bookmakarna som verkar i Italien. Kundsupporten som erbjuds av 1xbet förtjänar ett separat kapitel, ett riktigt flaggskepp, tillgängligt både via telefon, per post och live chatt. 1xbet-välkomstbonusen reserverad av 1xbet till sina kunder är verkligen tilltalande.
Kort sagt, enligt vår uppfattning har denna bookmaker inga uppenbara gränser, även om vissa aspekter kan förbättras, till exempel genom att göra kundsupport tillgängligt 24 timmar om dygnet eller genom att utveckla en version av mobilappen även för Windows Phone-kunder.